Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Multi segítség

Call of Duty Multiplayer névszínezés

 I .Hogyan színezzük nevünket multiplayer játék alatt!

0= Fekete
1= Piros
2= Zöld
3= Sárga
4= Kék
5= Világoskék
6= Lila
7= Fehér
8= Nemzetenként változó: Ha amerikai, ha orosz, vagy ha brit vagy.
9= Szürke


II. a színkódok használata:
Az All Seeing Eye programben találni fogtok egy olyan jelet amin egy csavarhúzót és egy kalapácsot láttok.Ez a Beállítások menü.Ha rákattintottatok akkor ki fog hozni egy ablakot,ahol a lapfüleken találtok egy ilyen feliratot:Games.Ezen belül ki kell választani a Call of Duty 2-t.Ha megvan akkor jobbra van egy ilyan mező:Player name.Ide tudjátok beírni a neveteket a színkódokkal.A színkódokat úgy tudod használni, hogy a fenti számok elé beszúrod ezt a jelet: ^ (Alt GR+3). Ha a jel mögé teszed a számot, a Call of Duty azt mindig színkódnak fogja értelmezni. Az adott szín mindig a következő ^ jelig tart, tehát ha a nevünknek csak a felét szeretnénk színezni, akkor azt a felét, amit meg szeretnénk hagyni eredetiben, azt lássuk el fehér színkóddal (^7).

III. Speciális színkód:

Ha azt szeretnénk, hogy a nevünk akkor is színes legyen, amikor egy csapattársunk ránk mutat multiplayer játékban, vagy ha lelőnek, vagy mi lövünk le mást, és a jobb oldali oszlopban a nevünk színes legyen, akkor ezt úgy tudjuk elérni, hogy dupla színkódot használunk. Ennek egy hátránya van, nevezetesen, hogy a nevünk a többi esetben tartalmazni fogja ^ jelet és a számot (tehát a többi esetben látszódni fog a színkód maga is).

A másik lehetőség a nevünk színezésére hogy játék közben nyomunk egy ESC-t ott rámegyünk a Multyplayer Options-ra és ott találjuk a nevünket.Rákattintunk és beírjuk színkódokkal együtt a nevünket!!

Fontos! A nevünk a színkódokkal együtt maximum 29 karakterből állhat, a program a többit nem tudja megjeleníteni.